Katalizátor javítás árak

Katalizátor javítás árak, katalizátor felújítás árak, katalizátor tisztítás árak.

Katalizátor javítást és katalizátor betét cserét a 1151. Bp. Pozsony utca 24. szám alatti szervizünkben csinálunk! Tel.: 06303537691

Jelenleg csak készpénzes fizetés lehetséges! 

részecskeszűrő tisztításBízom benne, hogy sikerül jól értelmezhetően a katalizátor javítás árakat leírnom, de nem lesz könnyű. Ezért kérlek, hogy jól olvasd el!  

Van egy nettó 40.000 Ft-os megoldásunk! 

részecskeszűrő tisztításEz az a megoldás, ami nagyon olcsó, ugyanakkor nem ígérjük, hogy évekig megoldja a problémát! Ezt akkor választhatod opcióként, ha nem sérült a katalizátorod, azaz nem törött és az autód diagnosztikája P0420 vagy P0430-as hibakódot (azaz katalizátor alulműködését) mutat. Sajnos nem minden autótípus békél meg ezzel a megoldással, van amelyik mindenképpen azt akarja, hogy mélyebben nyúlj a zsebedbe! 

Ha jelenleg nem akarsz sokat költeni az autódra, vagy azt tervezed, hogy egy éven belül megszabadulsz az autódtól, akkor ez bejöhet! 

Erre a megoldásra 6 hónap garanciát adunk. Van aki 4 év múlva jelentkezett, hogy akkor most ki kéne cserélni a katalizátorát, de van aki napra pontosan 6 hónap után. Nehéz előre megmondani, hogy mennyit bír ki, mert sok múlik azon, hogy milyen típusú az autó és pillanatnyilag milyen állapotban van a katalizátor. 

Nincs miért titkoljuk, benne van a pakliban (kb. 20%), hogy a beavatkozás után 1-2 napon belül visszatér a hibakód, de akkor már csak egy diagnosztikai törlés kell (amit bármelyik szervizben meg tudnak csinálni, persze hozzánk is jöhetsz és ingyen megcsináljuk) és utána már jó lesz! 

Csodák nincsenek, de ez majdnem az! 

Veszíteni valód nincs, mert ha nem jött be (és 6 hónapon belül visszatér a hiba), akkor a 35.000 Ft-ot leszámoljuk a katalizátor cseréjének díjából.

Egy másik megoldás, a katalizátor tisztítás! 

Katalizátor professzionális tisztítása: nettó 40.000 Ft

SRC katalizátor professzionális tisztítása: nettó 45.000 Ft

részecskeszűrő tisztításMegmondom, hogy mi van: Az van, hogy ez egy tök jó megoldás akkor, ha nem sérült a katalizátorod és azért írja ki a hibát az autód, mert előzőleg már megszívatott egy motorhibával vagy egy turbó hibával, ami miatt szennyeződött a katalizátorod is. 

Őszinte leszek: Ezt nem úszod meg 40.000 Ft-ból, ugyanis erre még jön a le-és felszerelés díja is, ami nálunk így néz ki:

Ha a leömlőben van a katalizátorod, akkor nettó 40.000 Ft.
Ha a kardánalagútban van a katalizátorod, akkor nettó 35.000 Ft, ami tartalmazza a csőtoldó árát is. 

Ha V motoros autód van, akkor nyilván az utak királya vagy, de a királyság nincs ingyen. Mivel a V motoros autók katalizátor szerelése – magyarán megmondva – nagy szívás, ezért egységesen nettó 90.000 Ft a szerelés munkadíja. 

Azt, hogy máshol mennyit kérnek a le -és felszerelésért fogalmam sincs, de tisztításra hozhatod kézben is (azaz leszerelt állapotban is) a katalizátort. 

Ha már őszinteségi rohamot kaptam, elmondom azt is, hogy sokszor csak a tisztítás után derül ki, hogy a szondákat is ki kell cserélni. Ennek az az oka, hogy a diagnosztika sok esetben a szonda hibákat is katalizátor hibának írja ki, és ezzel elég rendesen szívat téged is és minket is. Hát ez van. Ez az esetek 30%-ban így van, tehát biztos ami biztos alapon számíts rá. Ezzel most felvázoltam neked a legrosszabb esetet, csak hogy kalkulálni tudj az esetleges maximális költséggel. 

Katalizátor betét cseréje

részecskeszűrő tisztításEnnél királyabb megoldás nincs, hiszen gyakorlatilag kapsz egy új katalizátort.

Azért ne örülj elhamarkodottan, mert nem minden autótípusnak a katalizátorbetétjét lehet cserélni! 

Ha a katalizátorod a leömlőben van, akkor nagy valószínűséggel működik a csere. Ha a kardánalagútban van, akkor sajnos biztosan kizárhatjuk a katalizátor betét cseréjét. 

A cserét nettó 30.000 Ft-ért végezzük, erre jön magának a betétnek az ára. Ahhoz, hogy ezt meg tudjam mondani, hogy mennyibe fáj neked, pár adatot tudnom kell az autódról. Ilyen pl. az alvázszám és a motorkód (persze az autó egyéb adatain kívül). 

Ezt úgy kell elképzelned, hogy katalizátor betét árak 30.000 Ft-tól 180.000 Ft-ig is lehetnek az autó típusától függően. Tehát elég széles a skála és az autódtól függ, hogy mennyi lesz ez pontosan. Bármilyen típusú is legyen az autód, egy kiváló ár-érték arányú katalizátorbetétet fogunk beletenni. 

Katalizátor betét cseréjének az esetében akár kiszerelt állapotban is hozhatod a katalizátort, megcsináljuk. 

Nálunk a le -és felszerelési díj így néz ki: 

Ha a leömlőben van a katalizátorod, akkor nettó 40.000 Ft.
Ha a kardánalagútban van a katalizátorod, akkor nettó 35.000 Ft, ami tartalmazza a csőtoldó árát is. 
V Motoros autók katalizátor szerelésének munkadíja egységesen nettó 110.000 Ft. 

Teljes katalizátor csere

részecskeszűrő tisztításVan olyan eset, amikor bizony zsebbe kell nyúlnod. Na ez pont az az eset. 

Na nem azért, mert mi megfizethetetlenek vagyunk, hanem azért, mert ez az alkatrész minden, csak nem olcsó. 

Ha törött a katalizátorod, ráadásul a kardánalagútban helyezkedik el, na akkor kezd a gatyamadzagot összehúzni, mert a katalizátor cserén kívül más választásod nincs! Sajnálattal mondom, de minek verjelek át? Ez van.

A szerelés munkadíja nálunk így néz ki: 

Ha a leömlőben van a katalizátorod, akkor nettó 40.000 Ft.
Ha a kardánalagútban van a katalizátorod, akkor nettó 35.000 Ft, ami tartalmazza a csőtoldó árát is. 
Ha V motoros autód van, akkor a katalizátor szerelés munkadíja nettó 110.000 Ft (bocsi, de mint ahogy fentebb írtam, nagy szívás leszedni).

Erre jön a katalizátor ára, mint alkatrészár. Hát….na ehhez szintén kell minden adat az autódról, hogy pontosat tudjak mondani neked. 

Itt az árral még nehezebb kalkulálni, mint a katalizátor betét cseréjének esetében, ugyanis a katalizátorok ára 40.000 Ft-tól 1,5 millió forintig terjednek! 

Szóval lehet, hogy viszonylag olcsón megúszod de az is lehet, hogy az idén ki kell hagynod a nyaralást! Vedd fel velem a kapcsolatot az ajánlatkérés formon és akkor tudok mondani egy majdnem biztosat! 

Ezen felül: rossz hír, de itt is benne van a pakliban, hogy ki kell cserélnünk a szondákat is. 

Nincs mese, az autó elhasználódik. A katalizátor sem örök életű. Van, amikor bizony költeni kell rá! (Húúú, de rosszul hangzik…..de sajnos igaz.)

katalizátor javítás árak

Távol álljon tőlem, hogy megtévesszelek! 

részecskeszűrő tisztításTudom, nem szoktak a szervizek ilyen részletességgel és őszinteséggel megosztani az Ügyfelekkel mindent, azonban mi nem szeretnénk senkit sem megtéveszteni, sem átverni, sem meglepetést okozni egy olyan végösszeggel, amire esetleg nem számítasz! Nem csábítalak oda „olcsón megcsináljuk” dumával, hogy aztán az autód átadásakor közöljem veled, hogy az annyi nem annyi, mert más probléma is volt. 
Ezért inkább őszintén leírtam, esetlegesen (a legrosszabb esetet is figyelembe véve) mire számíthatsz, ha katalizátor hibát ír ki az autód.
Remélem, hogy minél kedvezőbb áron megúszod a dolgot és már csak emiatt is elégedetten távozol tőlünk egy jó autóval! 

Írj nekünk, kérj ajánlatot! 

Katalizátor javítás árakról itt is érdeklődhetsz, és tanácsot is tudunk adni, melyik megoldást válaszd. 

Katalizátor javítás árak

Mint látod, a katalizátor javítás árak több dologtól is függenek.

A megoldás pedig magán a hibajelenségtől, a katalizátor jelenlegi állapotától és az autó típusától is függ.  

Megpróbáltam leírni neked, hogy ha katalizátor hibával szembesülsz, akkor milyen katalizátor javítás árakra kell számítanod. 

Várjuk a hívásod!