Katalizátor javítás

Katalizátor javítás, tisztítás, felújítás

Katalizátor javítást és katalizátor betét cserét a 1151. Pozsony utca 24. alatti szervizünkben csinálunk!  Tel.: 06303537691

Milyen esetekben tudunk segíteni neked? 

részecskeszűrő tisztítás1. P0420 hibakód (katalizátor alulműködést jelent)

2. P0430 hibakód (szintén alulműködést jelent)

3. Törött katalizátor

Hogyan tudunk neked segíteni? 

  1. Van egy nagyon olcsó, de ideiglenes megoldásunk, amelyet csak akkor tudunk alkalmazni, ha nem sérült a katalizátorod. Ez az eset lehet a katalizátor alulműködése (P0420, P0430). Ezt akkor javasoljuk, ha pillanatnyilag  nem szeretnél sokat költeni az autódra, de egy éven belül tervezed, hogy kicseréled az alkatrészt vagy eladásra kínálod az autód. 
  2. A katalizátor tisztítható is (professzionális, erre a célra tervezett gépben), de ennek szintén az a feltétele, hogy ne legyen törött a katalizátorod. Ezt abban az esetben szoktuk javasolni, ha az autó más meghibásodásának következményeképp (pl. turbó hiba, motorhiba) a katalizátorod szennyeződött. 
  3. A katalizátor cseréjénél olcsóbb megoldás lehet (nem minden esetben), ha betétet cserélünk. Ezt akkor javasoljuk, ha a katalizátor törött és helyileg a leömlőben van ill. ha valóban olcsóbb a betét cseréje, mint az egész katalizátor cseréje. 
  4. Ha törött a katalizátorod és helyileg a kardánalagútban van, akkor nincs is más választásod, mint kicseréltetni az egész katalizátort. Erre egy kiváló árkategóriában lévő, nagyszerű minőségű katalizátort tudunk neked javasolni. Azzal számolnod kell, hogy a kardánalagútban lévő katalizátorok le -és felszerelése nehezebb és időigényesebb munka, ezért a szerelési díj is magasabb a többi lehetőségnél.  
katalizátor javítás

Most nem igazán tudod, hogy hogyan tovább, ugye? 

katalizátorSemmi gond, azért vagyunk mi a szakemberek, hogy segítsünk. Első körben tájékozódhatsz az árainkról itt: Katalizátor javítás árak 

Írj nekünk, próbálj meg minél több információt leírni nekünk a hiba jelenségével kapcsolatban (vagy írd le, amit az autószerelőd mondott), hogy minél pontosabb tájékoztatást és árajánlatot tudjunk neked adni még a találkozásunk előtt. Ha leírod nekünk az alvázszámot és a motorkódot is, akkor még széleskörűbb tájékoztatást tudunk adni a lehetőségeidről. 

Felhívjuk a figyelmedet, hogy ha katalizátor javítás felől érdeklődsz, akkor jobb, ha az ajánlatkérést választod, mint a telefonon való érdeklődést. Így jobban át tudjuk gondolni, mi lenne számodra a legjobb megoldás és ha a cserén kívül nincs jobb ötletünk, akkor így azonnal utána tudunk nézni, mennyibe is kerülne ez neked. 

Szóval kérj bátran ajánlatot! Ígérjük, gyorsan válaszolni fogunk! 

Ajánlatkérés

Várjuk a hívásod!