Részecskeszűrő tisztítás árak

Részecskeszűrő tisztítás árak, részecskeszűrő szerelési árak mindig naprakészen, friss információkkal, hogy tudj velünk számolni! 

részecskeszűrő tisztításItt pontosan tudsz tájékozódni a részecskeszűrő tisztítás árakról. 

A FAP tartállyal rendelkező autók esetében ne felejts el tájékozódni a FAP adalékfeltöltésről sem! Itt megteheted: FAP feltöltés

Az árak nettóban értendők! Jelenleg CSAK KÉSZPÉNZES FIZETÉS lehetséges!!!

Részecskeszűrő tisztítás árak 
(csak tisztítás, szerelési díj egy mozdulattal lejjebb!)SZEMÉLYAUTÓ RÉSZECSKESZŰRŐ

40.000 Ft


TEHERAUTÓ RÉSZECSKESZŰRŐ (3,5 T-IG)

45.000 Ft

Részecskeszűrő szerelési díjak 

részecskeszűrőAhhoz, hogy ne fizess többet, mint amennyit szükséges lenne és mi se dolgozzunk 10.000 Ft-ért két napig, kérj tőlünk árajánlatot az űrlapon keresztül. Korrekt ajánlatot fogunk Neked adni! 

Árajánlat kérésedet elküldheted az info@dpfman.hu e-mail címre is. (A legjobb, ha elküldöd a forgalmi engedély fotóját.

Munkaidőben 1 órán belül válaszolunk!

 

A részecskeszűrő tisztítás árak nálunk mindig pontosak, naprakészek, hogy tisztában legyél azzal, milyen költséggel kalkulálhatsz ha eljössz hozzánk.

Ha nagyon körülnézel, biztosan találsz ennél olcsóbb részecskeszűrő tisztítás árakat, azonban legyél nagyon óvatos, mert több esetben megtévesztő információkat tüntetnek fel a honlapokon. Ilyen pl. az is, amikor az internetről leszedett képekkel illusztrálják a részecskeszűrő tisztítási technológiát, de a valóságban nem rendelkeznek ezzel a technológiával. Találkoztunk olyan videóval is, ami a részecskeszűrő tisztítás folyamatát mutatja be saját eljárásként, azonban a videó egy gyártó oldaláról leszedett, video vágó programmal megbuherált videó. 

Légy nagyon óvatos, amikor szervizt választasz, mert – mint mindenhol- ezen a területen is sok az átverés! 

Mi határozza meg a részecskeszűrő árakat?

részecskeszűrő tisztításA részecskeszűrő tisztítás árak függenek a technológiától. Mi egy nagyon drága részecskeszűrő tisztító technológiát használunk, azonban ezzel a technológiával tudjuk garantálni a részecskeszűrő tisztítás minőségét és hatékonyságát. 

Számunkra fontos szempont, hogy a részecskeszűrő tisztításnál használt technológia környezetbarát legyen. 

Ezen felül neked is és nekünk is fontos, hogy az eljárás javítsa a részecskeszűrő jelenlegi állapotát és ne rontsa. Sajnos sokan próbálkoznak olyan vegyi – savas bázisú- részecskeszűrő tisztítással, amitől a részecskeszűrőd rövid időn belül tönkremegy. Az olcsóbb bizony sokszor drágább…..

részecskeszűrő tisztítás árak

Ha esetleg nem találtad meg amit keresel, vagy biztos szeretnél lenni abban, hogy jól értelmezted a táblázatot, itt nyugodtan írhatsz nekünk:

Várjuk a hívásod!